CGI/Perl Guide | Learning Center | Forums | Advertise | Login
Site Search: in

  Main Index MAIN
INDEX
Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN

Home: Perl Programming Help: Intermediate:
"Bizarre SvTYPE [96]" error occured when creating the fork

 



Ram
New User

Oct 17, 2006, 12:38 AM

Post #1 of 3 (2295 views)
"Bizarre SvTYPE [96]" error occured when creating the fork Can't Post

Hi,

When i executed this piece of code on windows the following error " Bizarre SvTYPE [96] " is occured.

if (!defined($child_pid = fork())) {
die "cannot fork: $!";
}
elsif ($child_pid) {
print "i am parent\n";
print "my child_id ", $child_pid, "\n";
}
else{
print "i am child\n";
}

Please let me know the solution.

thanks
Ram


KevinR
Veteran


Oct 17, 2006, 9:09 AM

Post #2 of 3 (2292 views)
Re: [Ram] "Bizarre SvTYPE [96]" error occured when creating the fork [In reply to] Can't Post

I don't know but maybe you can look through the results of a goggle search:

http://www.google.com/search?hl=en&q=Bizarre+SvTYPE+%5B96%5D&btnG=Google+Search
-------------------------------------------------


lisacabisa
New User

Jul 27, 2010, 9:24 AM

Post #3 of 3 (2026 views)
Re: [Ram] "Bizarre SvTYPE [96]" error occured when creating the fork [In reply to] Can't Post

I have the same problem. Really hoping someone can help. I have looked online for any solutions... All of them say "You need to check that your process is a zero before asking it to do anything"... and that's exactly what my code does (!) so I'm not sure why I keep getting this error...

My code:
#parse_file is a subroutine

Code
        my $pid = fork(); 
if ($pid == 0) {
parse_file($file);
exit;
} else {
sleep 1;
wait;
}
while (wait() != -1) {}


My error:
#line 220 is the one above that reads my $pid= fork();
Bizarre SvTYPE [204] at process.pl line 220.

Please help!

 
 


Search for (options) Powered by Gossamer Forum v.1.2.0

Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads
Visit our Mailing List Archives