CGI/Perl Guide | Learning Center | Forums | Advertise | Login
Site Search: in

  Main Index MAIN
INDEX
Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN

Home: Perl Programming Help: Beginner:
How to fix The Board!!!!!

 



Aquilo
journeyman

Oct 31, 2000, 2:05 PM

Post #1 of 3 (736 views)
How to fix The Board!!!!! Can't Post

It's not translating the characters such as < and > to their html equivalents[<, >] or something! you can put a unclosed/closed tag into YaBB subject line not UBB... I am sorry for the problem!

My question was from the post that killed it..
how can i get my perl script "It allready uses SSI" to work from=
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial,Helvetica,sans serif">code:</font><HR>



<script src="www.domain.xxx/cgi-bin/perl.pl?x=value">

</pre><HR></BLOCKQUOTE>

once again sorry, and thanks for any help!

[This message has been edited by Aquilo (edited 10-31-2000).]


Aquilo
journeyman

Oct 31, 2000, 2:08 PM

Post #2 of 3 (736 views)
Re: How to fix The Board!!!!! [In reply to] Can't Post

it did it "almost" again html equivalents::

[ & l t ; , & g t ]

take out the spaces!!




Aquilo
journeyman

Oct 31, 2000, 3:32 PM

Post #3 of 3 (736 views)
Re: How to fix The Board!!!!! [In reply to] Can't Post

I also found that it's unclosed tags only that kill UBB even if thay are included in the UBBC []code & []/code tags. may be some one should tall UBB!hehe

 
 


Search for (options) Powered by Gossamer Forum v.1.2.0

Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads
Visit our Mailing List Archives