CGI/Perl Guide | Learning Center | Forums | Advertise | Login
Site Search: in

  Main Index MAIN
INDEX
Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN

Home: Perl Programming Help: Intermediate:
Issues when using 64bit perl for 64bit windows OS, XML::DOM and Win32::GuiTest

 



ajitnavasare
Novice

Nov 16, 2009, 6:39 AM

Post #1 of 1 (445 views)
Issues when using 64bit perl for 64bit windows OS, XML::DOM and Win32::GuiTest Can't Post

I have been using my scripts on windows 32 bit, in my scripts I am using XML::DOM and Win32::GuiTest modules. The scripts runs fine on 32bit platformSmile. Now I want to use the same scripts on 64bit platform.They don't work gives error that modules doesn't exist Unimpressed.

Earlier I was using the perl 32bit on 64bit OS but the problem came when I was querying registry, so I shifted to 64bit Perl on 64bit OS.

I have downloaded and installed ActivePerl 64bit 5.8.9 version more information regarding build :-

This is perl, v5.8.9 built for MSWin32-x64-multi-thread
(with 12 registered patches, see perl -V for more detail)
Copyright 1987-2008, Larry Wall
Binary build 826 [290470] provided by ActiveState http://www.ActiveState.com
Built May 24 2009 09:15:19
I am facing the issues with XML::DOM and Win32::GuiTest modules, I am unable to get the downloads for 64bit perl.
Can any one help me in this issue?

Thanks in advance
Ajit Navasare

 
 


Search for (options) Powered by Gossamer Forum v.1.2.0

Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads
Visit our Mailing List Archives