CGI/Perl Guide | Learning Center | Forums | Advertise | Login
Site Search: in

  Main Index MAIN
INDEX
Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN

Home: Perl Programming Help: Intermediate:
http request with LWP Useragent

 



ITSAMB
Novice

May 23, 2013, 2:27 AM

Post #1 of 2 (634 views)
http request with LWP Useragent Can't Post

Hi,
I am using LWP::UserAgent module to get HTTP response from YY.JSP and embed the same in div in my web page.
I am getting the response. But the problem I get is below.
In that JSP there is a frameset with mulitple frames.
Each frame loads another X.JSP. When I get the response and check in browser, I do get the frame with JSP, but it does not load contents or should I say the response is not returning the contents of that X.JSP.

I get following in response.
<HTML>...<Body>....
<frameset cols=33%,* onunload="" ><frame border=1 frameborder=yes name=client src=X.jsp></frameset>


But, it does not show the contents from X.jsp. The page stays blank.
Is it that LWP useragent module only process the first YY.JSP but not any X.JSP inside YY.JSP.
Thanks in advance.

- Amit


wickedxter
User

May 24, 2013, 11:18 AM

Post #2 of 2 (610 views)
Re: [ITSAMB] http request with LWP Useragent [In reply to] Can't Post

are u sure the .jsp file doesnt have any error? is it printing the correct header? i dont know much about .jsp files or how they are setup.

 
 


Search for (options) Powered by Gossamer Forum v.1.2.0

Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads
Visit our Mailing List Archives